Másodszor is férjhez megy Gwyneth Paltrow

2017. november 23.

Gwyneth Paltrow nem akarta eltitkolni, csupán maga szerette volna bejelenteni eljegyzését, azonban egy pletykás ismerősnek köszönhetően a Us Weekly címlapon hozta le a hírt.

Másodszor is férjhez megy Gwyneth Paltrow

A színésznő és a Glee című sorozat producere, Brad Falchuk állítólag mindig is tudta, hogy egyszer meglépik ezt, de mivel mindketten voltak már házasok, nem szerették volna elkapkodni a dolgokat - írja a hirado.hu.

A párt nagyon ritkán lehetett a nyilvánosság előtt látni, eddig még sosem jelentek meg együtt a vörös szőnyegen és egymás közösségi oldalain is alig szerepelnek. Az első és egyetlen posztot még márciusban tette közzé Chris Martin volt felesége új kedveséről, amelyben boldog születésnapot kívánt neki.

Bár a színésznő a Girlboss Radiónak adott interjújában azt vallotta, hogy a szerelemben nála szerencsétlenebb ember nincsen, utalva ezzel Brad Pittel, Ben Affleckkel és Chris Martinnal való kudarcba fulladó szerelmére, most újból kimondhatja a boldogító igent, ami az ellenkezőjét bizonyítja.

Cimkék: Gwyneth Paltrow, házasság
Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: