Meghan Markle családja nem kapott meghívót az esküvőre

2018. április 17.

Egyre jobban közeledik a királyi esküvő időpontja, de Meghan Markle családtagjai még mindig nem tudják, részt vehetnek-e a lagzin, sőt, az örömapa abban sem biztos, hogy ő kísérheti az oltárhoz lányát.

Meghan Markle családja nem kapott meghívót az esküvőre

Egyre több a családi perpatvar a Markle család háza táján. Eddig is látszott, hogy Meghan és családja nincsenek igazán jóban, egyes családtagok pedig még mindig nem kapták meg a meghívójukat. Meghan egyik unokatestvére már levelet is írt Harry hercegnek a meghívók miatt, ám válasz nem érkezett - írja a Blikk.

Ráadásul az egyik nagybácsi szerint Meghan édesapja, Thomas Markle sem tud semmit az esküvővel kapcsolatosan, abban sem biztos, hogy ő adhatja-e át a lányát a leendő férjnek. Ennek ellenére Markle papa egyik közeli barátja biztos benne, hogy végül elláthatja örömapai kötelességét, miután találkozása nagyon jól sikerült a herceggel.

Bár a család teljesen kiakadt az etikátlan viselkedés miatt, még reménykednek, hogy hamarosan kézhez kapják a meghívóikat.

Cimkék: esküvő
Komoly beteg Jason Biggs felesége

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Jenny Mollen hat hónappal a szülés után ment el orvoshoz. Kiderült, hogy a pajzsmirigyével van gond, emiatt vészesen le is fogyott...
Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Leszokott az alkoholról Kate Moss

Leszokott az alkoholról Kate Moss

A híresen vad életéről és botrányairól híres egykori szupermodell úgy tűnik, megszelídült...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: