Megkapta a magáét Mel Gibson

2017. május 18.

A 61 éves színész most a filmvásznon is megmutathatja, milyen jó az apaszerepben.

Megkapta a magáét Mel Gibson

Nemrég született meg Mel Gibson kilencedik gyermeke. A kis Lars most 3 hónapos, édesanyja a sztár fiatal barátnője, Rosalind Ross. Gibsonnak azonban lett egy tizedik kisfia is: Mark Wahlberg. A Megjött apuci 2-ben ugyanis Gibson alakítja Wahlberg apját, annak ellenére, hogy csupán 16 év van közöttük.

Gibson szerint azért jó, ha az embernek folyton gyerekei születnek, mert fiatal tud maradni, és mindig a kicsik szemével láthatja a világot, ami különleges perspektíva. Tizedik gyermekének, vagyis Wahlbergnek ennek folytán rengeteg apai jótanácsot ad a forgatáson. Wahlbergnek főleg a 13 éves lánya miatt fő a feje, aki erősen kamaszodik, ennek minden bújával-bajával.

„Jól el tudom igazítani e téren, volt már egy csomó kamaszgyerekem” – mondta Gibson az Entertainment Tonightnak adott interjújában.

A Megjött apuci 2 a jól bevált fogással él: a folytatásban rátesznek még egy lapáttal. Wahlberg és Will Ferrell továbbra is rivalizál mint nevelőapa és vér szerinti apa, de elhatározzák, hogy elássák a csatabárdot, hogy tökéletes karácsonyt hozzanak össze a gyerekeknek. Igen ám, de betoppan a két nagyapa, a macsó Gibson és a hiperérzékeny John Lithgow, és idilli karácsonyi hangulat helyett a duplájára a nő a feszültség.

Cimkék: Mel Gibson
Teljes a boldogság Michael Bublééknál

Teljes a boldogság Michael Bublééknál

Az elmúlt idők drámái után újabb jó hír érkezett a családban.
Pénzt követel Britney Spears exe

Pénzt követel Britney Spears exe

Kevin Federline nem tud lépést tartani a pophercegnővel, aki ismét nagyon jó formában van. A fiaikat nem adja vissza, viszont több gyerektartás szeretne.
Cristiano Ronaldo felesége csodásan néz ki a szülés után négy hónappal

Cristiano Ronaldo felesége csodásan néz ki a szülés után négy hónappal

Novemberben született a pár negyedik gyermeke, de Georgina Rodriguez máris visszanyerte korábbi csodás alakját.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: