Megpecsételődött az X-akták sorsa

2018. január 12.

Gillian Anderson végre nyilatkozott az X-aktákkal kapcsolatosan: megerősítette a hetekkel ezelőtt szárnyra kapott pletykát, miszerint kiszáll közkedvelt sorozatából az X-aktákból.

Megpecsételődött az X-akták sorsa

A nemrég induló 11. évad után a 49 éves színésznőnek elege lett a szériából, így ha megújítanák a sorozatot sem térne vissza. Már pedig, ha ő nem kér a folytatásból, szinte biztos, hogy nem is lesz… - írja a hirado.hu.

“Itt az ideje, hogy szögre akasszam Scully sapkáját. Én befejeztem, ezzel ennek most vége. De nem lettem volna feltétlenül boldog, ha a visszatérő hat résszel mondtunk volna búcsút" – nyilatkozta Gillian, aki kezdetben csupán a 10. évadra készült.

“Rengeteg dolog van, amit még meg szeretnék tenni az életemben és a karrieremben, de ez egy igazán különleges lehetőség volt és egy még különlegesebb karakter, amiért nagyon hálás vagyok.”

Ezzel pedig tényleg megpecsételődött a 2016-ban visszatért paranormális jelenségek kivizsgáló ügynökpáros sci-fije.

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Jenny Mollen hat hónappal a szülés után ment el orvoshoz. Kiderült, hogy a pajzsmirigyével van gond, emiatt vészesen le is fogyott...
Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Leszokott az alkoholról Kate Moss

Leszokott az alkoholról Kate Moss

A híresen vad életéről és botrányairól híres egykori szupermodell úgy tűnik, megszelídült...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: