Megvan Tom Cruise partnere

2018. július 5.

Az 1986-os sikerfilm, a Top Gun második részének premierjét 2019 júliusára tervezik, mindezt a Paramount filmtársaság tudatta közvéleményében, azzal a nem csekély kiegészítéssel, hogy a rendező Joseph Kosinski lesz, aki már dolgozott Cruise-zal a Feledés című sci-fiben.

Megvan Tom Cruise partnere

A Top Gun: Maverick címet viselő második részt már el is kezdték forgatni természetesen Tom Cruise-zal, valamint pár hete már az is tudható, hogy Val Kilmer is visszatér, aki az eredeti filmben – amit az azóta elhunyt Tony Scott rendezett – Tom “Iceman” Kazanski hadnagyot, Maverick riválisát alakította - írja a hirado.hu.

A stáblistához pedig most új név csatlakozott, kiderült, hogy Maverick elhunyt társának, az Anthony Edwards által alakított Goose-nak a fia is szerepel a történetben, akinek a szerepét Miles Teller kapta. A Whiplash, a Beavatott-filmek vagy éppen a Fantasztikus négyes sztárja Nicholas Houltot és Glen Powellt előzte be a szereplőválogatáson.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Goose özvegyeként visszatére-e Carole Bradshaw szerepében az eredeti színésznő, Meg Ryan.

Cimkék: Tom Cruise
Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Ezzel pedig a 2000-es évek egyik legromantikusabb alkotása újra a filmvászonra kerülhet..
Film készül Paul Walkerről

Film készül Paul Walkerről

I am Paul Walker címmel érkezik a dokumentumfilm, amelyben rokonok, barátok, kollégák is megszólalnak majd.
Blake Sheton elismerte, hogy ivott

Blake Sheton elismerte, hogy ivott

A Voice egyik zsűritagja az oregoni Pendletonban, egy koncert közben esett össze, alkoholos befolyásoltságával magyarázta a történteket.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: