Milliókat követelt a szakításért Mariah Carey

2017. december 5.

A milliárdos James Packer tavaly szeptemberben bontotta fel eljegyzését Mariah Carey-vel, a díva realityshow-ja, a mértéktelen pénzköltés, és háttértáncosa, Bryan Tanaka miatt, akiről azóta kiderült, hogy valóban fenyegetést jelentett számára, hiszen alig szakítottak, a táncos és Carey össze is melegedtek.

Milliókat követelt a szakításért Mariah Carey

A pár kétéves kapcsolata egy szó szerint súlyos gyémántban csúcsosodott ki, ami a szakítás ellenére is Mariah tulajdonát képezi - írja a hirado.hu.

Mint a napokban kiderült, Carey egyéb vigaszdíjjal is gazdagodott, egy hónapokkal ezelőtt titokban kötött megállapodás szerint, kisebb vagyon is markát ütötte a kellemetlenségek miatt. A People magazin a pontos összeget nem közölte, de 5 és 10 millió dollárra saccolja, melyet kiegészít a 10 millió dollárt érő már említett ékszer is.

Jamest annak ellenére komolyan megsarcolta a díva, hogy nem voltak házasok, a nagyvonalú üzletember azonban jobbnak látta, ha egy csinos összeggel nyugtatja meg bosszúszomjas exét, aki életét feldúlva költözött oda ikreivel Packerhez, majd nem sokkal később pakolhatott össze

Cimkék: Mariah Carrey, szakítás
Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.
Titokban jegyezték el Rihannát?

Titokban jegyezték el Rihannát?

Egy árulkodó ékszer miatt indultak meg a találgatások, ami egy képen jelent meg az Instagramon. Kedvesével már nyár óta együtt vannak, és állítólag itt a fordulat...
Elege lett és nem vetkőzik többet Adriana Lima

Elege lett és nem vetkőzik többet Adriana Lima

A brazil származású modell nagyon régóta dolgozik a Victoria's Secret-tel, most azonban úgy döntött, kiszáll.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: