Mindenkit sokkolt Benkő Géza halála

2017. november 21.

Benkő Géza szerethető figurát játszott a Jóban Rosszban sorozatban. Kollégái összeomlottak, amikor megtudták: 48 évesen örökre elment.

Mindenkit sokkolt Benkő Géza halála

A színész vasárnap délelőtt esett össze a színpadon, nem sikerült megmenteni az életét. „Sajnálattal tudatjuk, hogy kiváló színészünk, Benkő Géza 48 éves korában, a mai napon tragikus hirtelenséggel elhunyt a Sári bíró címû színdarab főpróbahetének el­ső napján. Őszinte részvétünk a családnak. A Külhoni Magyar Nemzeti Színház a színészt saját halottjának tekinti” – áll a teátrum honlapján - írja a Borsonline.

Rengeteget játszott színházban, de Benkő Gézának a TV2-n futó sorozat, a Jóban Rosszban hozott országos ismertséget. A Csillagvirág Klinika recepciósa, Gyöngyike volt a szerelme, Bodolai Bandi pedig a legjobb barátja.
– Az egész stáb megrendült – mondta a Gyöngyit játszó Madár Vera. – Nem tudjuk felfogni, hogy mi történt. Biztos mindjárt felébredek, és kiderül, hogy nem igaz. Nem volt olyan, aki ne szerette volna. Csupa szív ember volt, ha­talmas lélekkel, szeretettel. Végtelenül kedves, igazi jó ember, és tehetséges színész, kiváló író. Komárnóban élt a feleségével és két gyermekével, onnan járt be a forgatásokra. Három éve ő döntött úgy, hogy elmegy a sorozatból. Új fejezetet akart nyitni az életé­ben.

– Sokan közel álltunk hozzá a stábból – mondja a Bandit játszó Tóth Roland. – Az egész stábhoz közel állt alapvetően azért, mert annyira jó ember volt. Komáromi színészkollégáktól hallottam, hogy a színpadon esett össze, ott lett rosszul, próba közben. Felfoghatatlan. Többször voltam náluk Komárnóban, ismerem a feleségét, a kislányát, a kisfiát. Kassától Komáromig, az Egyesült Államoktól Svédországig jött, ment játszott. A színház volt a mindene.

Katy Perry kínos elcsúszása

Katy Perry kínos elcsúszása

Az American Idol egyik selejtezőjében csúszott el magassarkújában olyan szerencsétlenül, hogy a vége kínos villantás lett.
Cameron Diaz végleg befejezi

Cameron Diaz végleg befejezi

A fiatal, csinos színésznőkből van elég Amerikában, egyesek piszkosul dögösek és még tehetségesek is, mások kevésbe, ebben a túlkínálatban pedig olyan színésznők esnek ki a pikszisből, mint Cameron Diaz.
Cameron Diaz befejezte?

Cameron Diaz befejezte?

Nehezen lehet másképp értelmezni azt, amit barátnőjének, Selma Blairnek mondott.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: