Mindenkit sokkolt Benkő Géza halála

2017. november 21.

Benkő Géza szerethető figurát játszott a Jóban Rosszban sorozatban. Kollégái összeomlottak, amikor megtudták: 48 évesen örökre elment.

Mindenkit sokkolt Benkő Géza halála

A színész vasárnap délelőtt esett össze a színpadon, nem sikerült megmenteni az életét. „Sajnálattal tudatjuk, hogy kiváló színészünk, Benkő Géza 48 éves korában, a mai napon tragikus hirtelenséggel elhunyt a Sári bíró címû színdarab főpróbahetének el­ső napján. Őszinte részvétünk a családnak. A Külhoni Magyar Nemzeti Színház a színészt saját halottjának tekinti” – áll a teátrum honlapján - írja a Borsonline.

Rengeteget játszott színházban, de Benkő Gézának a TV2-n futó sorozat, a Jóban Rosszban hozott országos ismertséget. A Csillagvirág Klinika recepciósa, Gyöngyike volt a szerelme, Bodolai Bandi pedig a legjobb barátja.
– Az egész stáb megrendült – mondta a Gyöngyit játszó Madár Vera. – Nem tudjuk felfogni, hogy mi történt. Biztos mindjárt felébredek, és kiderül, hogy nem igaz. Nem volt olyan, aki ne szerette volna. Csupa szív ember volt, ha­talmas lélekkel, szeretettel. Végtelenül kedves, igazi jó ember, és tehetséges színész, kiváló író. Komárnóban élt a feleségével és két gyermekével, onnan járt be a forgatásokra. Három éve ő döntött úgy, hogy elmegy a sorozatból. Új fejezetet akart nyitni az életé­ben.

– Sokan közel álltunk hozzá a stábból – mondja a Bandit játszó Tóth Roland. – Az egész stábhoz közel állt alapvetően azért, mert annyira jó ember volt. Komáromi színészkollégáktól hallottam, hogy a színpadon esett össze, ott lett rosszul, próba közben. Felfoghatatlan. Többször voltam náluk Komárnóban, ismerem a feleségét, a kislányát, a kisfiát. Kassától Komáromig, az Egyesült Államoktól Svédországig jött, ment játszott. A színház volt a mindene.

Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

Eddig sikeresen áthidalták az otthonuk közti távolságot, de Joe Alwyn jövőre talán angliai karrierjének is búcsút int.
Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.
Titokban jegyezték el Rihannát?

Titokban jegyezték el Rihannát?

Egy árulkodó ékszer miatt indultak meg a találgatások, ami egy képen jelent meg az Instagramon. Kedvesével már nyár óta együtt vannak, és állítólag itt a fordulat...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: