Nem érdekli már a válása Jennifer Anistont

2018. július 6.

Hivatalosan is továbblépett, sőt, ha hinni lehet a pletykáknak, két férfi is küzd a kegyeiért.

Nem érdekli már a válása Jennifer Anistont

Jennifer Aniston ismételten randevúzik. Ráadásul a hírek szerint rögtön két udvarlója is akadt. A US Weekly informátora az urak nevét nem árulta el, az azonban tudható, hogy az egyikük, aki mellesleg nem színész, nemrégiben vált el, és most nagyon szeretné meghódítani a februárban elhagyott színésznőt. A másik versenyző reklámügynökségnél tevékenykedik, és egy korábbi projekt kapcsán dolgozott együtt Anistonnal - írja a hirado.hu.

Jennifer baráti köre nagyon örül a hírnek, annyi hír kapott már szárnyra arról, hogy férje, Justin Theroux már randevúzik, hogy éppen itt volt az ideje annak is, hogy Aniston is újra nyitott legyen egy kapcsolatra.

Jen és Justin Valentin-nap után közleményben tudatták, hogy esküvőjük után két és fél évvel külön utakon folytatják, az okokról azóta is csak találgatózni lehet. Az biztos, hogy éket vert közéjük a sok külön töltött idő, hiszen Justin hónapokat volt munkája miatt New Yorkban, míg Jennifer Kaliforniában forgatott.

Justin Therouxot egyébként legitóbb Emma Stone színésznővel hozták hírbe, miután több közös fotó is készült róluk a tengerparton. A románcot azóta egyik fél sem ismerte el.

Cimkék: Jennifer Aniston
Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Ezzel pedig a 2000-es évek egyik legromantikusabb alkotása újra a filmvászonra kerülhet..
Film készül Paul Walkerről

Film készül Paul Walkerről

I am Paul Walker címmel érkezik a dokumentumfilm, amelyben rokonok, barátok, kollégák is megszólalnak majd.
Blake Sheton elismerte, hogy ivott

Blake Sheton elismerte, hogy ivott

A Voice egyik zsűritagja az oregoni Pendletonban, egy koncert közben esett össze, alkoholos befolyásoltságával magyarázta a történteket.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: