O. J. Simpsont elfogadták szomszédai

2017. október 9.

Pár napja szabadult a börtönből O. J. Simpson, aki most Las Vegasban él, és úgy tűnik, hogy környezetét sem zavarja.

O. J. Simpsont elfogadták szomszédai

Egy kertvárosi lakópark egyik 450 négyzetméteres házában él a híres-hírhedt focista-színész, akinek perét annak idején milliók követték nyomon a televíziókban, ám szabadulása után jóval kevesebben érdeklődnek iránta. Az újságírók néhány napig szinte megszállva tartották a környéket, de mára már senkit nem hoz lázba, ha találkozhat az egykori hírességgel a környék valamely éttermében, vagy bevásárlóközpontjában.

Ahogyan a kedvenc sportját űző O. J. sem zavar senki a lakópark szomszédságában lévő golfpályán – a beszámolók szerint udvariasan köszön a sporttársaknak, és csendben golfozik tovább.

Dolgozatot ihletett Reese Witherspoon

Dolgozatot ihletett Reese Witherspoon

A Doktor Szöszi című film ihlette egy lány 15 ezer szavas szakdolgozatát, amit aztán beparfümözve át is adott a színésznőnek.
Katy Perry kínos elcsúszása

Katy Perry kínos elcsúszása

Az American Idol egyik selejtezőjében csúszott el magassarkújában olyan szerencsétlenül, hogy a vége kínos villantás lett.
Cameron Diaz végleg befejezi

Cameron Diaz végleg befejezi

A fiatal, csinos színésznőkből van elég Amerikában, egyesek piszkosul dögösek és még tehetségesek is, mások kevésbe, ebben a túlkínálatban pedig olyan színésznők esnek ki a pikszisből, mint Cameron Diaz.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: