Őszintén vallott a fogyásáról Tóth Vera

2017. január 5.

Az énekesnő műtétje és elképesztő fogyása után döbbent csak rá igazán: kinyílt számára a világ.

Őszintén vallott a fogyásáról Tóth Vera

Tóth Vera a Nők Lapjában beszélt műtétjéről, annak előzményeiről és arról, mi motiválta döntését, amely az egész életét megváltoztatta - írja a Blikk.

„Most nőttem fel! Nem akarok többé édes, duci kislány lenni, akit egy kicsit mindenki sajnál, és aki koldulja a szeretetet. Most, hogy ezt kimondtam, hirtelen rádöbbentem: valószínűleg a bálnapáncélom tartott meg ilyen sokáig gyerekstátuszban. Ahogy ledobtam magamról ezt a harminchárom kilót, hirtelen kinyílt számomra a világ. Eltűntek a korlátok, amit a pluszkilóimmal építettem magam köré, nem kikászálódom az autómból, hanem kipattanok, nem esik nehezemre a felkelés, könnyedén belibbenek a színpadra, csak úgy elugrom bevásárolni, egyáltalán, kellemesebbé vált az élet!"

Tóth Vera elárulta, hogy esetében a gyomorszűkítő bypass műtét volt az egyetlen lehetőség a fogyásra. A döntés viszont nem volt egyszerű, azonban úgy érezte, a műtét kis túlzással az életét mentheti meg. Az állandó térdfájdalmak, vérnyomáscsökkentő gyógyszerek és az általa okozott mellékhatások miatt attól félt: "feldobhatja a bakancsát" negyvenéves korában. Tudni kell azonban, hogy a beavatkozást csak egészségügyileg indokolt esetben hajtják végre.

„Számomra ez jelentette az egyetlen megoldást, miután két éven át egyik diétát csináltam a másik után, szinte egyáltalán nem ettem szénhidrátot, heti ötször izzadtam az edzőteremben, és nem használt semmit. Az utolsó évben összesen tizenhárom kilót sikerült leszenvednem magamról, ami a végén pillanatok alatt visszakúszott. Akkora kudarc volt, hogy teljesen magam alá zuhantam. Akkor kerestem fel dr. Tóth Tamást, hogy megtudjam, mi a baj velem, és a vizsgálatok kiderítették a fent leírt egészségügyi problémákat.”

Az énekesnő elárulta, hogy a műtét után könnyen ki lehet kalkulálni, hogy körülbelül mennyire fog majd lefogyni, az orvosok pedig 72 kilót ígértek számára. Nem csoda, hogy ennek hallatán Tóth Vera lelkesen számolt be arról, mennyire várja a pillanatot, amikor egy ruhaboltban az M-es méretet akaszthatja le, és végre büszkén járhat majd körömcipőkben és elegáns, nőies ruhákban. Bár a külső szemlélő számára úgy tűnhetett, túlsúlya ellenére korábban is elégedett volt önmagával, valójában nem szeretett tükörbe nézni.

„Valójában mindig is zavart a túlsúlyom. Nem szerettem azt a nőt, aki a tükörből visszanézett rám, hiszen legbelül egy törékeny, karcsú angyalka képe élt bennem önmagamról. Annak a nyolcéves kislánynak az alakja, aki akkor voltam, amikor egy felelőtlen orvos szteroidokkal kezelte az arcüreggyulladásomat, és mire nyár végén iskolába mentem, húsz kilóval kövérebb lettem. Sokáig nem akartam foglalkozni ezzel, élvezni akartam, amit az élet nyújt, nem akartam szembenézni a nyomasztó problémáimmal. Közben vergődtem nőként, emberként a párkapcsolataimban, mindenféle szorongásokkal küszködtem, semmi sem volt már jó. A szembenézés önmagaddal fájdalmas dolog, és nem volt már hova menekülni.”

Az énekesnő az interjú végén elmondta, hogy bár nem szokott újévi fogadalmakat tenni, idén mégiscsak törekedni fog valamire. Mivel korábban hiányzott a hétköznapjaiból a rendszeresség, így erre próbál majd törekedni. Rutinjából pedig nem maradhat majd ki a sportolás sem.

Cimkék: fogyás, Tóth Vera
Leszbikus lányáról beszélt Zalatnay

Leszbikus lányáról beszélt Zalatnay

Zalatnay Saroltának hosszú idejébe telt feldolgozni lánya másságát, aki most Londonban él egy háromgyermekes asszonnyal.
Kristen Stewart meglepő nyilatkozatot tett

Kristen Stewart meglepő nyilatkozatot tett

A Twilight saga egy csapásra világhírűvé tette, de komoly árat fizetett érte...
Reese Witherspoon kiszállt Nicole Kidman kedvéért

Reese Witherspoon kiszállt Nicole Kidman kedvéért

A Pale Blue Dot című film egyik szerepéről mondott le (egyesek szerint kidobták) Reese Witherspoon, hogy a Hatalmas kis hazugságok második szezonja gördülékenyen elkezdődhessen.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: