Ötödször is apa lesz Hugh Grant

2018. január 11.

Hihetetlen, de igaz, az 57 éves Hugh Grant megint apai örömök elé néz. Igaz, a babákkal két anya ajándékozta meg.

Ötödször is apa lesz Hugh Grant

Anna Eberstein, svéd producer párjával a minap a New York-i reptéren kapták lencsevégre, ahol Anna nem húzta eléggé össze kabátját, így láthatóvá vált kerekedő pocakja. Grant ötödik gyermeke a hírek szerint tavasszal érkezik - írja a hirado.hu.

A színész későn kezdett bele a családbővítésbe, de láthatóan útközben belejött. Első gyermekekének, Tabitha Jīng Xǐ-nek 2011-ben Tinglan Hong adott életet, aki egyébként egy kínai étterem recepciósaként dolgozott annak idején. A következő évben a színész már jelenlegi barátnőjének, Annának csapta a szelet, akitől 2012-ben megszületett a kis John.

Miután a pár kapcsolata zátonyra futott, Hugh visszakullogott recepciós exéhez, aki aztán egy újabb fiúgyermekkel ajándékozta meg. Felix most négy éves. 2015 nyarán aztán Anna visszafogadta a csapongó Grantet, akit 2015 decemberében egy kislánnyal ajándékozott meg, az úton lévő piciről már nem is beszélve.

Cimkék: Hugh Grant
Komoly beteg Jason Biggs felesége

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Jenny Mollen hat hónappal a szülés után ment el orvoshoz. Kiderült, hogy a pajzsmirigyével van gond, emiatt vészesen le is fogyott...
Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Leszokott az alkoholról Kate Moss

Leszokott az alkoholról Kate Moss

A híresen vad életéről és botrányairól híres egykori szupermodell úgy tűnik, megszelídült...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: