Ötödször is apa lesz Hugh Grant

2018. január 11.

Hihetetlen, de igaz, az 57 éves Hugh Grant megint apai örömök elé néz. Igaz, a babákkal két anya ajándékozta meg.

Ötödször is apa lesz Hugh Grant

Anna Eberstein, svéd producer párjával a minap a New York-i reptéren kapták lencsevégre, ahol Anna nem húzta eléggé össze kabátját, így láthatóvá vált kerekedő pocakja. Grant ötödik gyermeke a hírek szerint tavasszal érkezik - írja a hirado.hu.

A színész későn kezdett bele a családbővítésbe, de láthatóan útközben belejött. Első gyermekekének, Tabitha Jīng Xǐ-nek 2011-ben Tinglan Hong adott életet, aki egyébként egy kínai étterem recepciósaként dolgozott annak idején. A következő évben a színész már jelenlegi barátnőjének, Annának csapta a szelet, akitől 2012-ben megszületett a kis John.

Miután a pár kapcsolata zátonyra futott, Hugh visszakullogott recepciós exéhez, aki aztán egy újabb fiúgyermekkel ajándékozta meg. Felix most négy éves. 2015 nyarán aztán Anna visszafogadta a csapongó Grantet, akit 2015 decemberében egy kislánnyal ajándékozott meg, az úton lévő piciről már nem is beszélve.

Cimkék: Hugh Grant
Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Harminc évvel kapcsolatuk vége után, újra együtt nyilatkozott a két sztár.
Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Szorul a hurok Kevin Spacey körül: újabb ügyben nyomoz a londoni rendőrség.
5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

- Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll – vallja Oprah Winfrey. Esetében ezek nemcsak üres szavak, élettörténete is igazolja.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: