Pink szerint a monogámia folyamatos munka...

2017. október 17.

A monogámia sokkal munkásabb dolog, mint a folyamatos pasizás - nyilatkozta Pink a magánélete kapcsán.

Pink szerint a monogámia folyamatos munka...

Pink ritkán oszt meg bármit magánéletével kapcsolatban, ezért is érdekes, hogy mostani lemezbemutatója, a "Beautiful Trauma" megjelenése alkalmából kis bepillantást engedett a családjába - írja a Blikk.

Az albumon Pink egyébként néhány magánéleti problémájával is foglalkozik. Férjével, Carey Harttal 11 éve élnek együtt, kapcsolatuk egyáltalán nem mondható felhőtlennek.

"Vannak pillanatok, amikor ránézek (Hartra), és azon gondolkodom, hogy ő a leglogikusabb, legstabilabb ember, akit ismerek, olyan, mint egy kőszikla. ... Aztán azt érzem egyszer csak, hogy sosem kedveltelek. Nincs benned semmi, ami tetszik. 2 hét múlva aztán megint jól mennek a dolgok" - mondta a today.com-nak a többszörös Garmmy-díjas sztár, aki szerint, a "monogámia folyamatos munka. De ha dolgozol rajta, egyszer csak működni kezd."

Vannak olyan időszakok is, amikor egy éven át egyáltalán nincs szex - mesélte őszintén énekesnő.

Cimkék: házasság
Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: