Pink szerint a monogámia folyamatos munka...

2017. október 17.

A monogámia sokkal munkásabb dolog, mint a folyamatos pasizás - nyilatkozta Pink a magánélete kapcsán.

Pink szerint a monogámia folyamatos munka...

Pink ritkán oszt meg bármit magánéletével kapcsolatban, ezért is érdekes, hogy mostani lemezbemutatója, a "Beautiful Trauma" megjelenése alkalmából kis bepillantást engedett a családjába - írja a Blikk.

Az albumon Pink egyébként néhány magánéleti problémájával is foglalkozik. Férjével, Carey Harttal 11 éve élnek együtt, kapcsolatuk egyáltalán nem mondható felhőtlennek.

"Vannak pillanatok, amikor ránézek (Hartra), és azon gondolkodom, hogy ő a leglogikusabb, legstabilabb ember, akit ismerek, olyan, mint egy kőszikla. ... Aztán azt érzem egyszer csak, hogy sosem kedveltelek. Nincs benned semmi, ami tetszik. 2 hét múlva aztán megint jól mennek a dolgok" - mondta a today.com-nak a többszörös Garmmy-díjas sztár, aki szerint, a "monogámia folyamatos munka. De ha dolgozol rajta, egyszer csak működni kezd."

Vannak olyan időszakok is, amikor egy éven át egyáltalán nincs szex - mesélte őszintén énekesnő.

Cimkék: házasság
Teljesen padlón van Jennifer Garner

Teljesen padlón van Jennifer Garner

Ben Affleck olyan mély, begyógyíthatatlan sebeket okozott, hogy Jennifer Garner azóta sem épült fel lelkileg.
Mindenkit sokkolt Benkő Géza halála

Mindenkit sokkolt Benkő Géza halála

Benkő Géza szerethető figurát játszott a Jóban Rosszban sorozatban. Kollégái összeomlottak, amikor megtudták: 48 évesen örökre elment.
70 éve együtt a brit királyi pár

70 éve együtt a brit királyi pár

Az angol történelemben példátlan évfordulót ünnepel ma a londoni udvar: platinalakodalmát, vagyis 70. házassági évfordulóját ünnepli II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: