Professzor Brad Pitt új szerelme?

2018. április 10.

A lenyűgözött, válófélben lévő színésznek láthatóan az intelligencia a gyengéje.

Professzor Brad Pitt új szerelme?

Sosem hittük volna, hogy egy professzor mellett fog kikötni a színész, de a hírek szerint Brad Pitt egyre több időt tölt együtt egy hölgy professzorral az MIT egyetemről - írja a hirado.hu.

Neri Oxman és Brad kölcsönösen nagy becsbe tartja az építészetet, a dizájnt és a művészeteket. Egy építészeti projekt során találkoztak az egyetemen, amiben a színész is érintett volt.

„Brad és Neri a közös munka alatt nagyon jól kijött egymással. A legjobban szakmai barátságként lehetne leírni a kapcsolatukat. Még nem nevezném románcnak, de nem zárható ki a lehetőség.”

Bradet leginkább a színészi teljesítményeiről ismerjük, azonban több interjújában is elárulta, hogy az igazi szenvedélye az építészet. Úgy tűnik, most hogy a területen talált egy új barátot, még több idejét tudja ennek a hobbijának szentelni.

A színészt egyébként Angelina Jolie-val való 2016-os szakítása óta több színésznővel is hírbe hozták, ám a hozzá közel álló források szerint, Brad csupán randizgat, semmi komoly nincs a láthatáron. Viszont Neri Oxmannal minél több időt szeretne eltölteni, hiszen véleménye szerint a hölgy lenyűgöző.

Cimkék: Brad Pitt
Főzéssel támogatja a Budapest Voices az UNICEF Magyarországot

Főzéssel támogatja a Budapest Voices az UNICEF Magyarországot

Száz adag babgulyást és száz adag túrós-gombás tésztát főznek a Budapest Voices tagjai augusztus 5-én a Szimpla Kertben. Az ételt a helyszínen árusítják, és a bevétellel az UNICEF Magyarország...
Illusztris társaságba került a Grace Klinika egykori sármos dokija

Illusztris társaságba került a Grace Klinika egykori sármos dokija

Kevesen tudják, hogy a Grace Klinikában Dr. Derek Shepherdet egykoron alakító színész, Patrick Dempsey régóta a sebesség bűvöletében él. Az 52 éves színész a Le Mans-i 24 órás autóverseny...
Megjelent a The Biebers új klipje!

Megjelent a The Biebers új klipje!

„Dübörög a lábunktól a föld, dübörög a hangunktól a ház, agyadat ritmus rázza fel, szíveden úrrá lesz a láz”. Meghallva ezeket a sorokat, mindenki elkezd topogni és a 90-es évekbe repíti vissza magát a nagy magnók, a színes ruhák és a neon...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: