Professzor Brad Pitt új szerelme?

2018. április 10.

A lenyűgözött, válófélben lévő színésznek láthatóan az intelligencia a gyengéje.

Professzor Brad Pitt új szerelme?

Sosem hittük volna, hogy egy professzor mellett fog kikötni a színész, de a hírek szerint Brad Pitt egyre több időt tölt együtt egy hölgy professzorral az MIT egyetemről - írja a hirado.hu.

Neri Oxman és Brad kölcsönösen nagy becsbe tartja az építészetet, a dizájnt és a művészeteket. Egy építészeti projekt során találkoztak az egyetemen, amiben a színész is érintett volt.

„Brad és Neri a közös munka alatt nagyon jól kijött egymással. A legjobban szakmai barátságként lehetne leírni a kapcsolatukat. Még nem nevezném románcnak, de nem zárható ki a lehetőség.”

Bradet leginkább a színészi teljesítményeiről ismerjük, azonban több interjújában is elárulta, hogy az igazi szenvedélye az építészet. Úgy tűnik, most hogy a területen talált egy új barátot, még több idejét tudja ennek a hobbijának szentelni.

A színészt egyébként Angelina Jolie-val való 2016-os szakítása óta több színésznővel is hírbe hozták, ám a hozzá közel álló források szerint, Brad csupán randizgat, semmi komoly nincs a láthatáron. Viszont Neri Oxmannal minél több időt szeretne eltölteni, hiszen véleménye szerint a hölgy lenyűgöző.

Cimkék: Brad Pitt
Jön a Bond-baby

Jön a Bond-baby

Daniel Craig és Rachel Weisz első közös gyermekét várja.
Komoly beteg Jason Biggs felesége

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Jenny Mollen hat hónappal a szülés után ment el orvoshoz. Kiderült, hogy a pajzsmirigyével van gond, emiatt vészesen le is fogyott...
Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: