Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

2018. május 16.

A 27 éves énekesnő legújabb, Girls című dala a múlt héten jött ki, s hamar az LMBTQ közösség – vagyis a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, quee emberek – céltáblájává vált.

Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

Azzal vádolják Rita Orát, hogy „kihasználja” a biszexualitás ügyét, ráadásul más énekesek – például Hayley Kiyoko és Kehlani – úgy vélik, a dal üzenete veszélyes - írja a Blikk.

Rita Ora emiatt döntött úgy, hogy Twitter-oldalán kér bocsánatot, s a bocsánatkéréshez tartozott egy őszinte vallomás is.

„Helló mindenkinek, aki ezt olvassa. A Girls című dalomat azért írtam, hogy elmondjam az igazamat, és ez a dal pontosan szemlélteti életem egyik őszinte és igazi élményét. Férfiakkal és nőkkel is volt romantikus kapcsolatom életem során, ami az én személyes történetem. Sajnálom, ha bárkit is megbántottam azzal, ahogyan kifejeztem magam a dalomban. Szándékosan sosem bántanám sem az LMBTQ tagjait, sem másokat” – írta közösségi oldalán.

„Remélem, az, ahogy a művészetemen keresztül kifejezem magam, arra bátorítja majd a rajongóimat, hogy legalább annyira büszkék legyenek magukra, mint amennyire én próbálok az lenni magamra. Hálás vagyok a rajongóimnak, hogy megtanítottak arra, hogy szeressem magam, bármi is történjék. Karrierem alatt végig arra törekedtem, hogy támogassam az LMBTQ közösségét, és továbbra is ezt teszem majd” – írta Rita.

Angelina Jolie egyedül töltheti londoni napjait

Angelina Jolie egyedül töltheti londoni napjait

A színésznő hamarosan Angliában kezdi el a Demona második részének forgatását, azonban egy friss bírói végzés miatt nem viheti el Londonba gyermekeit.
Weisz Fanni: Amikor megtanult jeleni, akkor tudtam, hogy ő lesz az igazi!

Weisz Fanni: Amikor megtanult jeleni, akkor tudtam, hogy ő lesz az igazi!

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Som-Balogh Edina előre megérezte terhességét

Som-Balogh Edina előre megérezte terhességét

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának vendége volt a gyönyörű színésznő, modell és anyuka, Som-Balogh Edina. Edinát mindig is érdekelték a lélek rejtelmei, nagyon hisz...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: