Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

2018. május 16.

A 27 éves énekesnő legújabb, Girls című dala a múlt héten jött ki, s hamar az LMBTQ közösség – vagyis a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, quee emberek – céltáblájává vált.

Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

Azzal vádolják Rita Orát, hogy „kihasználja” a biszexualitás ügyét, ráadásul más énekesek – például Hayley Kiyoko és Kehlani – úgy vélik, a dal üzenete veszélyes - írja a Blikk.

Rita Ora emiatt döntött úgy, hogy Twitter-oldalán kér bocsánatot, s a bocsánatkéréshez tartozott egy őszinte vallomás is.

„Helló mindenkinek, aki ezt olvassa. A Girls című dalomat azért írtam, hogy elmondjam az igazamat, és ez a dal pontosan szemlélteti életem egyik őszinte és igazi élményét. Férfiakkal és nőkkel is volt romantikus kapcsolatom életem során, ami az én személyes történetem. Sajnálom, ha bárkit is megbántottam azzal, ahogyan kifejeztem magam a dalomban. Szándékosan sosem bántanám sem az LMBTQ tagjait, sem másokat” – írta közösségi oldalán.

„Remélem, az, ahogy a művészetemen keresztül kifejezem magam, arra bátorítja majd a rajongóimat, hogy legalább annyira büszkék legyenek magukra, mint amennyire én próbálok az lenni magamra. Hálás vagyok a rajongóimnak, hogy megtanítottak arra, hogy szeressem magam, bármi is történjék. Karrierem alatt végig arra törekedtem, hogy támogassam az LMBTQ közösségét, és továbbra is ezt teszem majd” – írta Rita.

Hailee Steinfeld profizmusa még Spielbergnek is tetszett

Hailee Steinfeld profizmusa még Spielbergnek is tetszett

A producereket is lenyűgözte Hailee Steinfeld gyorsasága és pontossága.
Nagyon vad dolgot állít Johnny Depp

Nagyon vad dolgot állít Johnny Depp

A nagy csetepaté, amely ledöntötte Amber Heard és a Karib tenger kalózának házasságát, folytatódik. Johnny Depp bizarr dologgal gyanúsítja exét. Amber Heard ugyanis állítólag egy balhéjuk után az ágyukba ürítette a székletét.
Ugyanaz a drog végzett Prince-szel, amit Demi Lovato túladagolt

Ugyanaz a drog végzett Prince-szel, amit Demi Lovato túladagolt

Kiderült, mit vett be az énekesnő, mielőtt túladagolás miatt kórházba került, és kis híján meghalt...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: