Romokban heverne Julia Roberts házassága?

2017. október 18.

A színésznő bármit megtenne, hogy ikrei édesapjával ne jussanak el a válásig. Még egészen meglepő dolgokra is hajlandó...

Romokban heverne Julia Roberts házassága?

Daniel Moder operatőrnek, vagy ahogyan sokan ismerik, a “Micsoda nő”, azaz Julia Roberts férjének sokszor elege lesz abból, hogy a filmcsillag árnyékában él, mikor a saját jogán is ismerhetné a világ. Ilyenkor kapja a szörfdeszkáját és kiereszti a gőzt - írja a hirado.hu.

A férj gyakran utazik, hogy a legjobb hullámokat lovagolhassa meg, de az In Touch Weeklynek nyilatkozó bennfentes szerint, a távollétek az utóbbi időben megsokszorozódtak, amelynek az az oka, hogy a pár házassága romokban van.

A lapnak nyilatkozó “jóakaró” azt is tudni véli, hogy a Julia által idén júniusban megvásárolt 10 milliós tengerparti ház, amely közös otthonuktól csupán egy kőhajításra van, és amely Malibu egyik legjobb strandjánál található, csupán lefizetés.

Júlia közel akarja tudni magához férjét, viszont nem akarja eltiltani a szörfözéstől és a magányos hétvégéktől, ezért vette a házat, ahol gyermekei apja háborítatlanul (de még látótávolságban) eltölthet néhány napot.

A párnak mellesleg van egy harmadik háza is az eredetivel szemben, ide a családtagok költöznek be ünnepekkor, de Moder is gyakorta tölti ott az éjszakákat egy-egy hangosabb veszekedés után. Erre most már két luxusingatlana van.

Roberts a rossznyelvek szerint fél, hogy férje válni akar, ezért döntött ezen drága gesztus mellett. Hogy ebben van-e igazság, azt lehetetlen megmondani...

Cimkék: házasság, Julia Roberts, válás
Leszbikus lányáról beszélt Zalatnay

Leszbikus lányáról beszélt Zalatnay

Zalatnay Saroltának hosszú idejébe telt feldolgozni lánya másságát, aki most Londonban él egy háromgyermekes asszonnyal.
Kristen Stewart meglepő nyilatkozatot tett

Kristen Stewart meglepő nyilatkozatot tett

A Twilight saga egy csapásra világhírűvé tette, de komoly árat fizetett érte...
Reese Witherspoon kiszállt Nicole Kidman kedvéért

Reese Witherspoon kiszállt Nicole Kidman kedvéért

A Pale Blue Dot című film egyik szerepéről mondott le (egyesek szerint kidobták) Reese Witherspoon, hogy a Hatalmas kis hazugságok második szezonja gördülékenyen elkezdődhessen.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: