Romokban heverne Julia Roberts házassága?

2017. október 18.

A színésznő bármit megtenne, hogy ikrei édesapjával ne jussanak el a válásig. Még egészen meglepő dolgokra is hajlandó...

Romokban heverne Julia Roberts házassága?

Daniel Moder operatőrnek, vagy ahogyan sokan ismerik, a “Micsoda nő”, azaz Julia Roberts férjének sokszor elege lesz abból, hogy a filmcsillag árnyékában él, mikor a saját jogán is ismerhetné a világ. Ilyenkor kapja a szörfdeszkáját és kiereszti a gőzt - írja a hirado.hu.

A férj gyakran utazik, hogy a legjobb hullámokat lovagolhassa meg, de az In Touch Weeklynek nyilatkozó bennfentes szerint, a távollétek az utóbbi időben megsokszorozódtak, amelynek az az oka, hogy a pár házassága romokban van.

A lapnak nyilatkozó “jóakaró” azt is tudni véli, hogy a Julia által idén júniusban megvásárolt 10 milliós tengerparti ház, amely közös otthonuktól csupán egy kőhajításra van, és amely Malibu egyik legjobb strandjánál található, csupán lefizetés.

Júlia közel akarja tudni magához férjét, viszont nem akarja eltiltani a szörfözéstől és a magányos hétvégéktől, ezért vette a házat, ahol gyermekei apja háborítatlanul (de még látótávolságban) eltölthet néhány napot.

A párnak mellesleg van egy harmadik háza is az eredetivel szemben, ide a családtagok költöznek be ünnepekkor, de Moder is gyakorta tölti ott az éjszakákat egy-egy hangosabb veszekedés után. Erre most már két luxusingatlana van.

Roberts a rossznyelvek szerint fél, hogy férje válni akar, ezért döntött ezen drága gesztus mellett. Hogy ebben van-e igazság, azt lehetetlen megmondani...

Cimkék: házasság, Julia Roberts, válás
Hailee Steinfeld profizmusa még Spielbergnek is tetszett

Hailee Steinfeld profizmusa még Spielbergnek is tetszett

A producereket is lenyűgözte Hailee Steinfeld gyorsasága és pontossága.
Nagyon vad dolgot állít Johnny Depp

Nagyon vad dolgot állít Johnny Depp

A nagy csetepaté, amely ledöntötte Amber Heard és a Karib tenger kalózának házasságát, folytatódik. Johnny Depp bizarr dologgal gyanúsítja exét. Amber Heard ugyanis állítólag egy balhéjuk után az ágyukba ürítette a székletét.
Ugyanaz a drog végzett Prince-szel, amit Demi Lovato túladagolt

Ugyanaz a drog végzett Prince-szel, amit Demi Lovato túladagolt

Kiderült, mit vett be az énekesnő, mielőtt túladagolás miatt kórházba került, és kis híján meghalt...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: