Rubint Réka kikészült

2013. szeptember 23.

Rosszkedvű, fáradt, gyakran napközben is aludnia kell a fitneszladynek, akin most jött ki az utóbbi évek hajtása és izgalma. Magának is nehezen vallja be, de kiszipolyozta testét a napi tizennyolc órás munka, idegeit pedig az utóbbi hónapok megpróbáltatásai tépázták meg. Ő is tudja, hogy rossz vége lesz, ha így folytatja.

Rubint Réka kikészült

Nem lehet büntetlenül túlterhelni a szervezetünket, mindenkinél elérkezik az a pont, amikor a test vészjelzést ad, még ha tökéletesre edzette is tulajdonosa - írja a Bors.

Minden jel szerint Rubint Rékánál is kezd elszakadni a cérna. A máskor mindig kirobbanó formában lévő, háromgyermekes anyuka szemei karikássá váltak, barátai szerint nyűgös és türelmetlen lett. Nem kérdéses, hogy nem bírja a saját maga diktálta őrült tempót.

Schobert Norbi felesége szinte minden napját tízkilométeres hajnali futással kezdi, majd iskolába és óvodába viszi a gyerekeket. Ezek után a családi vállalkozás irodájában serénykedik, majd délután kocsiba ül és vidékre vezet – nem ritka, hogy 600 kilométert vezet egy este, hogy másfél órás alakreform órákat tartson, ahol megállás nélkül tornázik. Emellett gyakran fotózásokon vesz részt, tévéműsorokban szerepel, majd háromórás alvás után elölről kezdi az egészet.

– Igyekszem tartani magam, de most tényleg elfáradtam – mondta a Borsnak Rubint Réka. – Az az oka, hogy maximalista vagyok. Ha elképzelek valamit, akkor annak úgy kell működnie, ha fotóznak, akkor úgy kell kinéznem… Aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy nem tudok délelőtt anya, délután edző, este médiaszereplő, éjjel pedig feleség lenni.

Korábbi híreink:

- Feljelentették Norbit

- 18+: Újra vetkőzik Rubint Réka

Teljes a boldogság Michael Bublééknál

Teljes a boldogság Michael Bublééknál

Az elmúlt idők drámái után újabb jó hír érkezett a családban.
Pénzt követel Britney Spears exe

Pénzt követel Britney Spears exe

Kevin Federline nem tud lépést tartani a pophercegnővel, aki ismét nagyon jó formában van. A fiaikat nem adja vissza, viszont több gyerektartás szeretne.
Cristiano Ronaldo felesége csodásan néz ki a szülés után négy hónappal

Cristiano Ronaldo felesége csodásan néz ki a szülés után négy hónappal

Novemberben született a pár negyedik gyermeke, de Georgina Rodriguez máris visszanyerte korábbi csodás alakját.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (2)
puhány 2013-09-23 21:00:55
Mondhattok akármit, Réka szépségét nem lehet lefesteni. Ő olyan szép nőben, mint a Norbi férfiban és olyan okos is. Remélem, hogy még sokáig lesztek nekünk és bearanyozzátok az estéinket, amikor fáradtan felütjük a Facebook lapjait. Olyan jó olvasni ezeket a beírásokat, mindig felvidítja az embert.
antifittnes 2013-09-23 08:39:42
Szegény, hogy ki lehet fáradva a sok munkától. Nagyon megerőltető lehet nap, mint nap a fittnesezni, szolizni, manikűrözni stb-stb. Csak, hogy Mindenki tisztában legyen: Hazánkban Nagyon sok ember dolgozik napi 18 órát, Sokkal értelmesebb dolgokkal töltve az idejét, és mégsem keresnek annyit, mégsem nyafognak annyit, mégsem szerepelnek TV-ben, újságokban és egyéb firkászok által kedvelt fórumokon! Anno erre mondták azt, hogy lázas semmit tevés! Azt hiszik, hogy Ők dolgoznak sokat, a normál ember, meg semmit sem csinál, és még észre sem veszik magukat!