Sandra Bullock titokban férjhez ment?!

2018. március 8.

Titokban összeházasodott volna Sandra Bullock és az ősz rókaként becézett 51 éves fotós és modell Bryan Randall? A párt az Oscar-gála után Studio Cityben kapták lencsevégre, éppen kávéval a kezükben, összeölelkezve sétálgattak. A róluk készült fotón pedig az a karikagyűrű az igazán különleges, amit Bryan villantott meg.

Sandra Bullock titokban férjhez ment?!

Sandra, aki az előző esti filmes díjátadóra szólóban érkezett és ahol árulkodó ékszert nem viselt, a feltételezések szerint titokban hozzáment kedveséhez, akivel két éve alkot egy párt - írja a hirado.hu.

A színésznő keze nem látszódott a délutáni kiruccanáson, így egyelőre csupán feltételezésről van szó, de pár hónappal ezelőtt éppen Jennifer Aniston szellőztette meg, hogy barátnője az esküvőn gondolkozik.

A most éppen “válófélben” lévő, Jen és Justin Theroux játszották a kerítőket, akik szerint Sandra odaadóbb párt nem is találhatott volna, arról már nem is beszélve, hogy a férfi sajátjaként szereti Sandra két örökbefogadott csemetéjét.

Cimkék: esküvő, Sandra Bullock
Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: