Sandra Bullock titokban férjhez ment?!

2018. március 8.

Titokban összeházasodott volna Sandra Bullock és az ősz rókaként becézett 51 éves fotós és modell Bryan Randall? A párt az Oscar-gála után Studio Cityben kapták lencsevégre, éppen kávéval a kezükben, összeölelkezve sétálgattak. A róluk készült fotón pedig az a karikagyűrű az igazán különleges, amit Bryan villantott meg.

Sandra Bullock titokban férjhez ment?!

Sandra, aki az előző esti filmes díjátadóra szólóban érkezett és ahol árulkodó ékszert nem viselt, a feltételezések szerint titokban hozzáment kedveséhez, akivel két éve alkot egy párt - írja a hirado.hu.

A színésznő keze nem látszódott a délutáni kiruccanáson, így egyelőre csupán feltételezésről van szó, de pár hónappal ezelőtt éppen Jennifer Aniston szellőztette meg, hogy barátnője az esküvőn gondolkozik.

A most éppen “válófélben” lévő, Jen és Justin Theroux játszották a kerítőket, akik szerint Sandra odaadóbb párt nem is találhatott volna, arról már nem is beszélve, hogy a férfi sajátjaként szereti Sandra két örökbefogadott csemetéjét.

Cimkék: esküvő, Sandra Bullock
Cameron Diaz végleg befejezi

Cameron Diaz végleg befejezi

A fiatal, csinos színésznőkből van elég Amerikában, egyesek piszkosul dögösek és még tehetségesek is, mások kevésbe, ebben a túlkínálatban pedig olyan színésznők esnek ki a pikszisből, mint Cameron Diaz.
Cameron Diaz befejezte?

Cameron Diaz befejezte?

Nehezen lehet másképp értelmezni azt, amit barátnőjének, Selma Blairnek mondott.
Meryl Streep folytatja

Meryl Streep folytatja

Elterjedt a hír, miszerint Meryl Streep nem szerepel majd a Mamma Mia! következő részében. A film készítői cáfolták a pletykát.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: