Sandra Bullock titokban férjhez ment?!

2018. március 8.

Titokban összeházasodott volna Sandra Bullock és az ősz rókaként becézett 51 éves fotós és modell Bryan Randall? A párt az Oscar-gála után Studio Cityben kapták lencsevégre, éppen kávéval a kezükben, összeölelkezve sétálgattak. A róluk készült fotón pedig az a karikagyűrű az igazán különleges, amit Bryan villantott meg.

Sandra Bullock titokban férjhez ment?!

Sandra, aki az előző esti filmes díjátadóra szólóban érkezett és ahol árulkodó ékszert nem viselt, a feltételezések szerint titokban hozzáment kedveséhez, akivel két éve alkot egy párt - írja a hirado.hu.

A színésznő keze nem látszódott a délutáni kiruccanáson, így egyelőre csupán feltételezésről van szó, de pár hónappal ezelőtt éppen Jennifer Aniston szellőztette meg, hogy barátnője az esküvőn gondolkozik.

A most éppen “válófélben” lévő, Jen és Justin Theroux játszották a kerítőket, akik szerint Sandra odaadóbb párt nem is találhatott volna, arról már nem is beszélve, hogy a férfi sajátjaként szereti Sandra két örökbefogadott csemetéjét.

Cimkék: esküvő, Sandra Bullock
Angelina Jolie komoly filmmel tér vissza

Angelina Jolie komoly filmmel tér vissza

Családja meggyilkolása miatt bosszút esküszik majd legújabb filmjében.
Lánykérés az Emmy-gálán

Lánykérés az Emmy-gálán

Glenn Weiss köszöntőbeszéde furcsa véget ért, a rendező megkérte barátnője, Jan Svensden kezét.
A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

Perforált Matthew Perry bélfala, amely miatt életmentő műtéten esett hetekkel ezelőtt. A színészt rohammentővel szállították az egyik Los Angeles-i kórházba, mivel elviselhetetlen alhasi...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: