Scarlett Johansson fülig szerelmes

2017. december 1.

Scarlett Johansson még márciusban beadta a válókeresetet és az a tény hogy már tavaly nyár óta nem él együtt férjével, Romain Dauriac-kal, feljogosította őt arra, hogy romantikus légyottokba bonyolódjon.

Scarlett Johansson fülig szerelmes

Egy kis kalandnak indult ugyanis a színésznő kapcsolata a Saturday Night Live televíziós showműsor egyik rovatának szerzőjével és szereplőjével, Colin Josttal. És bár Scarlett elbizonytalanította a sajtót, miután ügyvédjével, Kevin Yornnal látták kézen fogva, a People magazinnak nyilatkozó barát szerint a pár fülig szerelmes és már szintet is lépett május óta tartó kapcsolatuk - írja a hirado.hu.

“Határozottan állíthatom, hogy nagyon szerelmesek. Ez a kapcsolat nagyon is komoly. Tisztelik egymás karrierjét, nagyon támogatóak. Annyira aranyosak együtt” – áradozott a bennfentes, aki azt is megsúgta, hogy a páros már a szülőkkel való találkozáson is túlesett.

Johansson egy másik barátnője szerint a színésznő szó szerint szerelmes a szerelembe, mindig a nagy Ő-t keresi, és az írók mindig is a gyengéi közé tartoztak. Colin beleillik a világába, jó párost alkotnak.

Scarlett Johansson eddig két alkalommal volt már házas. 2008 és 2011 között pályatársával Ryan Reynolds-szal esküdött meg, majd együtt járt Sean Penn-nel, végül pedig egy titkos esküvő után egy reklámügynökséget vezető francia üzletemberrel, Romain Dauriac-kal kelt egybe. Utóbbi házasságból született kislánya, Rose.

Cimkék: Scarlett Johansson, szerelem
Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

Eddig sikeresen áthidalták az otthonuk közti távolságot, de Joe Alwyn jövőre talán angliai karrierjének is búcsút int.
Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.
Titokban jegyezték el Rihannát?

Titokban jegyezték el Rihannát?

Egy árulkodó ékszer miatt indultak meg a találgatások, ami egy képen jelent meg az Instagramon. Kedvesével már nyár óta együtt vannak, és állítólag itt a fordulat...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: