Scarlett Johansson fülig szerelmes

2017. december 1.

Scarlett Johansson még márciusban beadta a válókeresetet és az a tény hogy már tavaly nyár óta nem él együtt férjével, Romain Dauriac-kal, feljogosította őt arra, hogy romantikus légyottokba bonyolódjon.

Scarlett Johansson fülig szerelmes

Egy kis kalandnak indult ugyanis a színésznő kapcsolata a Saturday Night Live televíziós showműsor egyik rovatának szerzőjével és szereplőjével, Colin Josttal. És bár Scarlett elbizonytalanította a sajtót, miután ügyvédjével, Kevin Yornnal látták kézen fogva, a People magazinnak nyilatkozó barát szerint a pár fülig szerelmes és már szintet is lépett május óta tartó kapcsolatuk - írja a hirado.hu.

“Határozottan állíthatom, hogy nagyon szerelmesek. Ez a kapcsolat nagyon is komoly. Tisztelik egymás karrierjét, nagyon támogatóak. Annyira aranyosak együtt” – áradozott a bennfentes, aki azt is megsúgta, hogy a páros már a szülőkkel való találkozáson is túlesett.

Johansson egy másik barátnője szerint a színésznő szó szerint szerelmes a szerelembe, mindig a nagy Ő-t keresi, és az írók mindig is a gyengéi közé tartoztak. Colin beleillik a világába, jó párost alkotnak.

Scarlett Johansson eddig két alkalommal volt már házas. 2008 és 2011 között pályatársával Ryan Reynolds-szal esküdött meg, majd együtt járt Sean Penn-nel, végül pedig egy titkos esküvő után egy reklámügynökséget vezető francia üzletemberrel, Romain Dauriac-kal kelt egybe. Utóbbi házasságból született kislánya, Rose.

Cimkék: Scarlett Johansson, szerelem
Katy Perry kínos elcsúszása

Katy Perry kínos elcsúszása

Az American Idol egyik selejtezőjében csúszott el magassarkújában olyan szerencsétlenül, hogy a vége kínos villantás lett.
Cameron Diaz végleg befejezi

Cameron Diaz végleg befejezi

A fiatal, csinos színésznőkből van elég Amerikában, egyesek piszkosul dögösek és még tehetségesek is, mások kevésbe, ebben a túlkínálatban pedig olyan színésznők esnek ki a pikszisből, mint Cameron Diaz.
Cameron Diaz befejezte?

Cameron Diaz befejezte?

Nehezen lehet másképp értelmezni azt, amit barátnőjének, Selma Blairnek mondott.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: