Scarlett Johansson fülig szerelmes

2017. december 1.

Scarlett Johansson még márciusban beadta a válókeresetet és az a tény hogy már tavaly nyár óta nem él együtt férjével, Romain Dauriac-kal, feljogosította őt arra, hogy romantikus légyottokba bonyolódjon.

Scarlett Johansson fülig szerelmes

Egy kis kalandnak indult ugyanis a színésznő kapcsolata a Saturday Night Live televíziós showműsor egyik rovatának szerzőjével és szereplőjével, Colin Josttal. És bár Scarlett elbizonytalanította a sajtót, miután ügyvédjével, Kevin Yornnal látták kézen fogva, a People magazinnak nyilatkozó barát szerint a pár fülig szerelmes és már szintet is lépett május óta tartó kapcsolatuk - írja a hirado.hu.

“Határozottan állíthatom, hogy nagyon szerelmesek. Ez a kapcsolat nagyon is komoly. Tisztelik egymás karrierjét, nagyon támogatóak. Annyira aranyosak együtt” – áradozott a bennfentes, aki azt is megsúgta, hogy a páros már a szülőkkel való találkozáson is túlesett.

Johansson egy másik barátnője szerint a színésznő szó szerint szerelmes a szerelembe, mindig a nagy Ő-t keresi, és az írók mindig is a gyengéi közé tartoztak. Colin beleillik a világába, jó párost alkotnak.

Scarlett Johansson eddig két alkalommal volt már házas. 2008 és 2011 között pályatársával Ryan Reynolds-szal esküdött meg, majd együtt járt Sean Penn-nel, végül pedig egy titkos esküvő után egy reklámügynökséget vezető francia üzletemberrel, Romain Dauriac-kal kelt egybe. Utóbbi házasságból született kislánya, Rose.

Cimkék: Scarlett Johansson, szerelem
Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Még egy folytatást aláírt Reese Whiterspoon

Ezzel pedig a 2000-es évek egyik legromantikusabb alkotása újra a filmvászonra kerülhet..
Film készül Paul Walkerről

Film készül Paul Walkerről

I am Paul Walker címmel érkezik a dokumentumfilm, amelyben rokonok, barátok, kollégák is megszólalnak majd.
Blake Sheton elismerte, hogy ivott

Blake Sheton elismerte, hogy ivott

A Voice egyik zsűritagja az oregoni Pendletonban, egy koncert közben esett össze, alkoholos befolyásoltságával magyarázta a történteket.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: