Sztárok és pofozkodnak

2010. június 30.

Néha elszakad a cérna. Mert nagy a nyomás és mindig, mindenkinek meg kell felelni. Szépnek, okosnak, elbüvőlőnek kell látszani. Csoda, hogy sok sztár nem bírja?

Vannak olyan sztárok, akik a humorukról vagy nyugalmukról híresek. Mások a szépségükkel keresik meg a hollywoodi villára valót, megint mások pedig nem restek tanulni - és a sztárság mellé valamilyen "hétköznapi" foglalkozást választani.

És vannak azok, akik lehetnek szépek, okosak vagy tehetségesek - rendre botrányaikról hallunk. Nem egyszer pedig arról, hogyan ütöttek meg egy paparazzót.

Néha érthető az ok, hiszen mindenki vágyhat egy kis nyugalomra, és arra, ne kövesse minden lépését lesifotósok hada. De ők vállalták - így tűrniük kell.

Aztán egyszer csak - vagy többször is - elszakad a cérna. Összeállításunkban azok, akik nem bírták tovább és odacsaptak...

Sztárok és pofozkodnak

Cimkék: Hugh Grant, Jude Law, Lindsay Lohan, Naomi Campbell, Reese Witherspoon
A hétvégén kezdi a nyári szezont a Wellhello

A hétvégén kezdi a nyári szezont a Wellhello

Idei első balatoni koncertjét a siófoki Pünkösdi Szezonnyitón, május 19-én adja a Wellhello. Az ingyenes koncerten biztosan elhangzik majd Fluor és Diaz legújabb slágere, a nagy port...
Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

A 27 éves énekesnő legújabb, Girls című dala a múlt héten jött ki, s hamar az LMBTQ közösség – vagyis a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, quee emberek – céltáblájává...
Vásáry André már lépett ki a testéből

Vásáry André már lépett ki a testéből

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának vendége volt a különleges hangú énekes, Vásáry André. A művész nagyon sokat foglalkozik a lelkével, rendszeresen felkeres asztrológust, sőt, volt, amikor úgy érezte, hogy kilépett saját testéből.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: