Sztárok és pofozkodnak

2010. június 30.

Néha elszakad a cérna. Mert nagy a nyomás és mindig, mindenkinek meg kell felelni. Szépnek, okosnak, elbüvőlőnek kell látszani. Csoda, hogy sok sztár nem bírja?

Vannak olyan sztárok, akik a humorukról vagy nyugalmukról híresek. Mások a szépségükkel keresik meg a hollywoodi villára valót, megint mások pedig nem restek tanulni - és a sztárság mellé valamilyen "hétköznapi" foglalkozást választani.

És vannak azok, akik lehetnek szépek, okosak vagy tehetségesek - rendre botrányaikról hallunk. Nem egyszer pedig arról, hogyan ütöttek meg egy paparazzót.

Néha érthető az ok, hiszen mindenki vágyhat egy kis nyugalomra, és arra, ne kövesse minden lépését lesifotósok hada. De ők vállalták - így tűrniük kell.

Aztán egyszer csak - vagy többször is - elszakad a cérna. Összeállításunkban azok, akik nem bírták tovább és odacsaptak...

Sztárok és pofozkodnak

Cimkék: Hugh Grant, Jude Law, Lindsay Lohan, Naomi Campbell, Reese Witherspoon
Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.
Titokban jegyezték el Rihannát?

Titokban jegyezték el Rihannát?

Egy árulkodó ékszer miatt indultak meg a találgatások, ami egy képen jelent meg az Instagramon. Kedvesével már nyár óta együtt vannak, és állítólag itt a fordulat...
Elege lett és nem vetkőzik többet Adriana Lima

Elege lett és nem vetkőzik többet Adriana Lima

A brazil származású modell nagyon régóta dolgozik a Victoria's Secret-tel, most azonban úgy döntött, kiszáll.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: