Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

2017. december 15.

Eddig sikeresen áthidalták az otthonuk közti távolságot, de Joe Alwyn jövőre talán angliai karrierjének is búcsút int.

Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

Taylor Swift tanulva korábbi zátonyra futott kapcsolataiból, új kedvesét, Joe Alwynt féltett kincsként őrzi, nyilvánosan nem mutatkoznak együtt és a közösségi oldalakon sem aktívak, ami szerelmüket illeti - írja a hirado.hu.

Az idei Jingle Bell Ball zenei gálán azonban éppen a minap sikerült őket a félhomályban levideózni, amint Liam Payne dala alatt egymást átkarolva beszélgettek. Ez volt a pár első nyilvános eseménye, amelyen párként jelentek meg, miközben közel egy éve tart románcuk.

A két híresség kapcsolatát a távolság sem nehezíti meg, Taylor az utóbbi hónapokban gyakorta meglátogatta párját az angliai forgatásokon és a fiatalember is sokat vendégeskedett az énekesnő amerikai otthonában. És ez az ünnepek idején sem lesz másképp, a pár a karácsonyt egészen biztosan együtt tölti.

Aki pedig azért aggódna, hogy Taylor jövő évi turnéja tönkre teheti ezt az ígéretes kapcsolatot, annak sem kell aggódnia, Joe bármit hajlandó feláldozni azért, hogy a lehető legtöbb helyszínre elkísérje a popsztárt. Kérdés, hogy ez hogyan hat majd a főképpen Angliában forgató fiatal tehetség filmes karrierjére…

Cimkék: párkapcsolat, szerelem
Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Harminc évvel kapcsolatuk vége után, újra együtt nyilatkozott a két sztár.
Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Szorul a hurok Kevin Spacey körül: újabb ügyben nyomoz a londoni rendőrség.
5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

- Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll – vallja Oprah Winfrey. Esetében ezek nemcsak üres szavak, élettörténete is igazolja.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: