Teljesen padlón van Jennifer Garner

2017. november 22.

Ben Affleck olyan mély, begyógyíthatatlan sebeket okozott, hogy Jennifer Garner azóta sem épült fel lelkileg.

Teljesen padlón van Jennifer Garner

Jennifer Garner és Ben Affleck házassága tíz év után 2015 júniusában ért véget. A színésznő bevallása szerint azóta senkivel sem randizott - írja a Blikk.

„Nem voltam randizni, de nem is érdekel” – mesélte a sztár, akinek három közös gyermeke (12, 8, és 5 éves) van Afleckkel, akivel máig jó kapcsolatot ápol.

Garner bevallotta, hogy élete máshogy alakult, mit szerette volna. „Nem ilyen életet választottam volna sem saját magam, sem a gyerekeim számára. Nem akartam volna egyedülálló lenni vagy ilyen helyzetbe kerülni. Ez egy olyan dolog, amivel meg kell birkózni.”

A sztár legutóbbi szerepében egy megcsalt feleséget alakított, ami elmondása szerint érzelmileg megviselte. Őt is megcsalták: Affleck a háta mögött a dadusukkal kavart.

Afflecknek egyébként már van új kedvese, Lindsay Shookus személyében. Ám az ő élete sem fenékig tejfel. Tavasszal végzett el egy sikeres alkohol rehabilitációt, az elmúlt hetekben pedig szexuális zaklatással vádolták meg. A sztár nemrégen így nyilatkozott: „Számot kell vetnem a viselkedésemmel és elgondolkozni azon, hogyan bánok az emberekkel, és be kell ismernem, hogy nincs igazam amikor szembesítenek vele”.

Cimkék: Ben Affleck, Jennifer Garner, válás
Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

Taylor Swifték mindent beáldoznak a szerelemért

Eddig sikeresen áthidalták az otthonuk közti távolságot, de Joe Alwyn jövőre talán angliai karrierjének is búcsút int.
Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.
Titokban jegyezték el Rihannát?

Titokban jegyezték el Rihannát?

Egy árulkodó ékszer miatt indultak meg a találgatások, ami egy képen jelent meg az Instagramon. Kedvesével már nyár óta együtt vannak, és állítólag itt a fordulat...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: