Tizennégy millió dollárt adott Clooney

2017. december 14.

Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.

Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Újabb titkot árult el George Clooney-ról legjobb barátja, Rande Gerber, akivel közösen alapították az azóta már értékesített Casamigos Tequila céget - írja a Blikk.

Clooney, amikor már befutott színész volt, egyszer vacsorára hívta meg 14 barátját, akik a színészt fiatal korában segítették – mesélte Gerber, aki egyébként Cindy Crawford sztármodell jelenlegi férje.

A vacsorasztalnál minden széken egy-egy kis fekete táska fogadta a vendégeket, azokban pedig 1-1 millió dolláros csekk volt. Clooney ezzel a gesztussal akarta megköszönni a támogatást azoknak, akik gondoskodtak róla a nehéz időkben: „Tudom, hogy mindannyian átmentünk sok nehézségen, néhányan még most sem élhetnek felhőtlenül boldog életet. Remélem, ez a kis segítség lehetővé teszi, hogy ne kelljen aggódnotok a gyermekeitekért, vagy például a jelzáloghitel fizetéséért – idézte fel a filmszínész mondatait Gerber.

Cimkék: George Clooney
Komoly beteg Jason Biggs felesége

Komoly beteg Jason Biggs felesége

Jenny Mollen hat hónappal a szülés után ment el orvoshoz. Kiderült, hogy a pajzsmirigyével van gond, emiatt vészesen le is fogyott...
Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő...
Leszokott az alkoholról Kate Moss

Leszokott az alkoholról Kate Moss

A híresen vad életéről és botrányairól híres egykori szupermodell úgy tűnik, megszelídült...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: