Tizennégy millió dollárt adott Clooney

2017. december 14.

Clooney általában titokban tartja jócselekedeteit, így most barátja mesélt egy nagylelkű és busás adományáról, amellyel régi barátait segítette.

Tizennégy millió dollárt adott Clooney

Újabb titkot árult el George Clooney-ról legjobb barátja, Rande Gerber, akivel közösen alapították az azóta már értékesített Casamigos Tequila céget - írja a Blikk.

Clooney, amikor már befutott színész volt, egyszer vacsorára hívta meg 14 barátját, akik a színészt fiatal korában segítették – mesélte Gerber, aki egyébként Cindy Crawford sztármodell jelenlegi férje.

A vacsorasztalnál minden széken egy-egy kis fekete táska fogadta a vendégeket, azokban pedig 1-1 millió dolláros csekk volt. Clooney ezzel a gesztussal akarta megköszönni a támogatást azoknak, akik gondoskodtak róla a nehéz időkben: „Tudom, hogy mindannyian átmentünk sok nehézségen, néhányan még most sem élhetnek felhőtlenül boldog életet. Remélem, ez a kis segítség lehetővé teszi, hogy ne kelljen aggódnotok a gyermekeitekért, vagy például a jelzáloghitel fizetéséért – idézte fel a filmszínész mondatait Gerber.

Cimkék: George Clooney
Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Harminc évvel kapcsolatuk vége után, újra együtt nyilatkozott a két sztár.
Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Szorul a hurok Kevin Spacey körül: újabb ügyben nyomoz a londoni rendőrség.
5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

- Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll – vallja Oprah Winfrey. Esetében ezek nemcsak üres szavak, élettörténete is igazolja.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: