Top 10: Sztárszerelmek a forgatáson

2010. január 10.

Kamerák és teljes stáb figyeli minden mozdulatukat, a profizmus alapkövetelmény. Érzelmeknek pedig helye nincs... Vannak, akiknek így is sikerül forgatás közben rátalálni a nagy szerelemre.

Ki ne emlékezne arra, amikor a Mr és Mrs. Smith című film forgatásán a hipnotikus szépségű Angelina Jolie egy pillanat alatt elcsavarta az akkor még nős Brad Pitt fejét. Ugyan a románcot sokáig tagadták, de egyre többet látták őket együtt, s mikor már közös gyermekük is úton volt, nem lehetett tovább titkolózni. A Jolie-Pitt páros a pletykák ellenére is kitart egymás mellett, már 6 gyermeket nevelnek együtt.

Szegény Jennifer Aniston maradt csak magára, s azóta egy világ szorít neki: találja meg végre a szerelmet. Párszor már hihettük, van remény a szép színésznő számára, főleg, amikor együtt forgatott Vince Vaughn-nal. Ám a forgatáson szövődött szerelem nem tartott olyan sokáig...

Ez a különös szerelmi három- és sokszög csak egy, a filmforgatásokon kialakult románcok közül. Összegyűjtöttük a mozitörténet 10 legnagyobb párját, akik a kamerák előtt találtak egymásra!

Cimkék: Angelina Jolie, Ben Affleck, Brad Pitt, Courtney Cox, David Arquette, Dev Patel, Freida Pinto, Hayden Panettiere, Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Jennifer Aniston, Jennifer Garner, Kate Hudson, Kristen Stewart, Michelle Williams, Milo Ventimiglia, Owen Wilson, Reese Witherspoon, Robert Pattinson, Vince Vaughn
Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Helen Mirren, és Liam Neeson kapcsolatukról nyilatkozott

Harminc évvel kapcsolatuk vége után, újra együtt nyilatkozott a két sztár.
Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Egyre több a vád Kevin Spacey-vel szemben

Szorul a hurok Kevin Spacey körül: újabb ügyben nyomoz a londoni rendőrség.
5 lecke Oprah Winfreytől

5 lecke Oprah Winfreytől

- Nem számít, hogy mi a neved, az sem, hogy honnan jössz. A győzelem csakis rajtad áll – vallja Oprah Winfrey. Esetében ezek nemcsak üres szavak, élettörténete is igazolja.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: