Újabb titok Diana múltjából

2017. május 11.

Újabb titok a múltból: Diana hercegnő nagyon kínosnak érezte, amit a világhírű színész tett vele. Mégis el kellett viselnie.

Újabb titok Diana múltjából

Diana hercegnő halálának 20. évfordulója alkalmából Din utolsó 100 napja címmel dokumentumsorozat készült, miben Paul Burrell, a szívek királynőjének egyik bizalmasa árul el meglepő dolgokat.

Sokan emlékeznek még arra az ikonikus fotóra, amin Diana hercegnő és a Grease sztárja, John Travolta táncol. A kép 1985-ben készült a Fehér Házban egy bálon, Ronald Reagan elnöksége alatt. Burrell most azt állítja, bár a fotón mosolyog, a hercegnő valójában valaki egészen mással akart lejteni egyet. Emiatt kínosnak érezte az egészet – írja a femcafe.hura hivatkozva a Blikk Rúzs.

"Nancy és Ronny Reagan találta ki, hogy a sajtó fotózza le, ahogy Diana hercegnő Travoltával táncol, nem az ő ötletük volt. A hercegnő akkor azt mondta nekem: 'Nem igazán szerettem volna vele táncolni. Én szívesebben táncoltam volna Mikhail Baryshnikovval. Mert ő az én hősöm. John Travolta úriember volt és nagyon kedves, de akkor sem őt választottam.'" - mondta Burrell a műsorban.

Az ikonikus fotó történetében nem csupán a fent leírtak érdekesek, hanem az is, amit később Travolta állított. A színész ugyanis elárulta, az elnök felesége azt mondta neki, Diana hercegnő óhajtja, kérje fel éjfélkor egy táncra.

Cimkék: Diana, John Travolta
Teljes a boldogság Michael Bublééknál

Teljes a boldogság Michael Bublééknál

Az elmúlt idők drámái után újabb jó hír érkezett a családban.
Pénzt követel Britney Spears exe

Pénzt követel Britney Spears exe

Kevin Federline nem tud lépést tartani a pophercegnővel, aki ismét nagyon jó formában van. A fiaikat nem adja vissza, viszont több gyerektartás szeretne.
Cristiano Ronaldo felesége csodásan néz ki a szülés után négy hónappal

Cristiano Ronaldo felesége csodásan néz ki a szülés után négy hónappal

Novemberben született a pár negyedik gyermeke, de Georgina Rodriguez máris visszanyerte korábbi csodás alakját.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: