Veszíthet Jolie, Pittnél maradhatnak a gyerekek

2018. június 14.

Angelina Jolie gyermekelhelyezési pere nem egészen úgy alakul, ahogyan azt gondolta. A bíró ugyanis hajlik arra, hogy Brad Pittnek kedvezzen.

Veszíthet Jolie, Pittnél maradhatnak a gyerekek

A bíró egyre többször kedvez gyermekei apjának, Brad Pittnek. Pár hete amiatt borult ki a színésznő, hogy a bíróság megtiltotta neki, hogy csemetéit kivigye Amerikából, amíg le nem zárul a válóper, most pedig arra figyelmeztették, hogyha nem rendezi kapcsolatát Braddel, nem biztos, hogy nála maradhatnak a gyerekek - írja a hirado.hu.

A The Blast magazinhoz eljuttatott új fejlemények szerint a bíró aggódik amiatt, hogy három örökbefogadott és három vér szerinti gyermeknek sokkal kevesebb a kapcsolata az apával. A bíró arról is meg van győződve, hogy a csemetéknek mindkét szülőjére ugyanolyan szüksége van, és az, hogy Jolie nem engedi találkozni őket Braddel, új fordulatot hozhat az ügyben. Angelina jobban teszi ha engedékenyebb lesz, ezzel ugyanis azt kockáztatja, hogy Brad kapja meg a felügyeleti jogot és a színésznő lesz a hétvégi anyuka.

Emellett előírásra került, hogy Angelina adja meg Bradnek a gyerekek mobiltelefonszámát, hogy bármikor beszélhessenek egymással, továbbá megtiltották Jolie-nak, hogy elolvassa vagy épp maga diktálja a lurkók által apjuknak írt üzeneteket. A láthatásra is új szabályt hoztak, Angelina ezentúl személyesen nem lehet ott a találkozókon.

Cimkék: Angelina Jolie, Brad Pitt, gyermeknevelés, válás
Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: