Veszíthet Jolie, Pittnél maradhatnak a gyerekek

2018. június 14.

Angelina Jolie gyermekelhelyezési pere nem egészen úgy alakul, ahogyan azt gondolta. A bíró ugyanis hajlik arra, hogy Brad Pittnek kedvezzen.

Veszíthet Jolie, Pittnél maradhatnak a gyerekek

A bíró egyre többször kedvez gyermekei apjának, Brad Pittnek. Pár hete amiatt borult ki a színésznő, hogy a bíróság megtiltotta neki, hogy csemetéit kivigye Amerikából, amíg le nem zárul a válóper, most pedig arra figyelmeztették, hogyha nem rendezi kapcsolatát Braddel, nem biztos, hogy nála maradhatnak a gyerekek - írja a hirado.hu.

A The Blast magazinhoz eljuttatott új fejlemények szerint a bíró aggódik amiatt, hogy három örökbefogadott és három vér szerinti gyermeknek sokkal kevesebb a kapcsolata az apával. A bíró arról is meg van győződve, hogy a csemetéknek mindkét szülőjére ugyanolyan szüksége van, és az, hogy Jolie nem engedi találkozni őket Braddel, új fordulatot hozhat az ügyben. Angelina jobban teszi ha engedékenyebb lesz, ezzel ugyanis azt kockáztatja, hogy Brad kapja meg a felügyeleti jogot és a színésznő lesz a hétvégi anyuka.

Emellett előírásra került, hogy Angelina adja meg Bradnek a gyerekek mobiltelefonszámát, hogy bármikor beszélhessenek egymással, továbbá megtiltották Jolie-nak, hogy elolvassa vagy épp maga diktálja a lurkók által apjuknak írt üzeneteket. A láthatásra is új szabályt hoztak, Angelina ezentúl személyesen nem lehet ott a találkozókon.

Cimkék: Angelina Jolie, Brad Pitt, gyermeknevelés, válás
Angelina Jolie komoly filmmel tér vissza

Angelina Jolie komoly filmmel tér vissza

Családja meggyilkolása miatt bosszút esküszik majd legújabb filmjében.
Lánykérés az Emmy-gálán

Lánykérés az Emmy-gálán

Glenn Weiss köszöntőbeszéde furcsa véget ért, a rendező megkérte barátnője, Jan Svensden kezét.
A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

A műtét után végre hírt adott magáról Matthew Perry

Perforált Matthew Perry bélfala, amely miatt életmentő műtéten esett hetekkel ezelőtt. A színészt rohammentővel szállították az egyik Los Angeles-i kórházba, mivel elviselhetetlen alhasi...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: