Visszatért Lady Gaga!

2017. november 8.

Lady Gaga Joanne World turnéja ismét útnak indult, kanadai rajongói már legjobb formájában láthatták kedvencüket.

Visszatért Lady Gaga!

“Visszatértünk! Annyira jó ismét a pódiumon lenni. Az örömtől sírok, hogy ismét ott lehetek, ahova tartozom. Az otthonom, veletek.” – közölte Twitterén Gaga - írja a hirado.hu.

Szeptemberben az a hír járta, hogy a díva egy időre szünetelteti zenei karrierjét. Az énekesnő, polgári nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta a Billboardnak nyilatkozta, hogy lassítani szeretne és pihenni egy kicsit.

Lemondta a koncertjeit, pár napig kórházban kezelték izomfájdalmai miatt, majd pedig otthonában gyógyult. A turné európai állomásaira a jelen információk szerint továbbra sem készül elmenni Gaga, de egy-két fellépést engedélyeznek számára orvosai.

Cimkék: Lady Gaga
Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: