Volt párjára mutogat Amber Heard

2017. augusztus 10.

Elon Musk munkamániás, ezért szakított velem - így magyarázta Amber Heard, miért mentek szét a techmogullal.

Volt párjára mutogat Amber Heard

"Szerettem volna csendben maradni, most mégis magyarázkodnom kell, miért nem folytatjuk tovább Elonnal a kapcsolatunkat" - kezdte interjúját a people.com-on az amerikai színésznő - írja a Blikk.

Nemrég egy Insagram posztból derült ki, hogy a Tesla óriáscég ura szakított a szinésznővel, Amber Heard most azt is elárulta, miért lett vége a kapcsolatuknak:
"Továbbra is törödünk egymással, barátok maradtunk, de mint szoros kapcsolat, nem működik tovább a kettősünk. Elon éjjel-nappal dolgozik. Ez az ő élete és szereti. Most nincs abban a helyzetben, hogy kapcsolatban legyen velem, és ezért szakított velem" - fejtette ki szomorúan a sztár.

Cimkék: szakítás
A hétvégén kezdi a nyári szezont a Wellhello

A hétvégén kezdi a nyári szezont a Wellhello

Idei első balatoni koncertjét a siófoki Pünkösdi Szezonnyitón, május 19-én adja a Wellhello. Az ingyenes koncerten biztosan elhangzik majd Fluor és Diaz legújabb slágere, a nagy port...
Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

Rita Ora bevállalta a pikáns kapcsolatokat

A 27 éves énekesnő legújabb, Girls című dala a múlt héten jött ki, s hamar az LMBTQ közösség – vagyis a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, quee emberek – céltáblájává...
Vásáry André már lépett ki a testéből

Vásáry André már lépett ki a testéből

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának vendége volt a különleges hangú énekes, Vásáry André. A művész nagyon sokat foglalkozik a lelkével, rendszeresen felkeres asztrológust, sőt, volt, amikor úgy érezte, hogy kilépett saját testéből.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: