Zaklatásáról vallott Reese Witherspoon is

2017. október 20.

Egyre többen mernek megszólalni. Köztük most Witherspoon is, akit 16 évesen zaklatott az ismert producer...

Zaklatásáról vallott Reese Witherspoon is

A The New York Times és a The New Yorker tényfeltáró riportjai nyomán az elmúlt napokban mintegy harminc nő, köztük olyan hollywoodi sztárok, mint Angelina Jolie vagy Gwyneth Paltrow, valamint európai színésznők is arról számoltak be a nyilvánosság előtt, hogy Harvey Weinstein szexuálisan zaklatta őket, négy nő pedig nemi erőszakkal is megvádolta a befolyásos hollywoodi producert. Az egyikük Rose McGowan, a Bűbájos boszorkák sztárja - írja a hirado.hu.

A kirobbant botrány kapcsán pedig sorra szólalnak fel azok a híres nők, akiket karrierjük során magasabb beosztású férfiak zaklattak. Hétfőn Reese Witherspoon tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben beismeri, hogy 16 évesen neki is része volt hasonlóban:

“Van saját tapasztalatom, ami egész élénken él az emlékezetemben. Őszinte undort érzek az iránt a rendező iránt, aki 16 évesen zaklatott és haragszom arra az ügynökre és producerre, akik azt éreztették velem, hogy a hallgatásom a munkám feltétele. Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez volt az egyetlen ilyen alkalom, de karrierem során sokszor inzultáltak, de eddig nem beszéltem róla” – olvasható a színésznő közösségi oldalán.

Reese mindemellett úgy érzi, hogy a nők most összefogva véget vethetnek a hasonló visszaéléseknek és reméli gyermekeiknek már nem kell tartaniuk ettől.

Cimkék: Hollywood, Reese Witherspoon
Stallone köszöni, jól van

Stallone köszöni, jól van

Ismét halálhírét keltették a közösségi médiában, de a sztár stílusosan üzent.
Emma Watson bőkezűen adakozott

Emma Watson bőkezűen adakozott

Egymillió fontot adományozott a színésznő a munkahelyi zaklatások ellen fellépő alapítványnak.
Elképesztő összeget fizettek az ABBA egykori autójáért

Elképesztő összeget fizettek az ABBA egykori autójáért

Nem szokás ekkora összeget fizetni egy 41 éves használt autóért, de az, hogy egykor az ABBA használta, igencsak felnyomta az árat.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: