Zaklatásáról vallott Reese Witherspoon is

2017. október 20.

Egyre többen mernek megszólalni. Köztük most Witherspoon is, akit 16 évesen zaklatott az ismert producer...

Zaklatásáról vallott Reese Witherspoon is

A The New York Times és a The New Yorker tényfeltáró riportjai nyomán az elmúlt napokban mintegy harminc nő, köztük olyan hollywoodi sztárok, mint Angelina Jolie vagy Gwyneth Paltrow, valamint európai színésznők is arról számoltak be a nyilvánosság előtt, hogy Harvey Weinstein szexuálisan zaklatta őket, négy nő pedig nemi erőszakkal is megvádolta a befolyásos hollywoodi producert. Az egyikük Rose McGowan, a Bűbájos boszorkák sztárja - írja a hirado.hu.

A kirobbant botrány kapcsán pedig sorra szólalnak fel azok a híres nők, akiket karrierjük során magasabb beosztású férfiak zaklattak. Hétfőn Reese Witherspoon tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben beismeri, hogy 16 évesen neki is része volt hasonlóban:

“Van saját tapasztalatom, ami egész élénken él az emlékezetemben. Őszinte undort érzek az iránt a rendező iránt, aki 16 évesen zaklatott és haragszom arra az ügynökre és producerre, akik azt éreztették velem, hogy a hallgatásom a munkám feltétele. Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez volt az egyetlen ilyen alkalom, de karrierem során sokszor inzultáltak, de eddig nem beszéltem róla” – olvasható a színésznő közösségi oldalán.

Reese mindemellett úgy érzi, hogy a nők most összefogva véget vethetnek a hasonló visszaéléseknek és reméli gyermekeiknek már nem kell tartaniuk ettől.

Cimkék: Hollywood, Reese Witherspoon
Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

Csak erre vágyik Kit Harington - szabadulhat Havas Jontól

A Havas Jont alakító 31 éves színészre pár napon belül rá sem lehet majd ismerni. A forgatás véget ért, és komoly lépésre szánta el magát!
Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Daenerys elbúcsúzott a Trónok harcától

Érzelmes posztban mondott köszönetet Emilia Clark a kalandért, amelynek az elmúlt közel 10 évben részese lehetett.
Megújul az Alma Együttes

Megújul az Alma Együttes

A nyári szünet után új felállásban, megújult zenei hangzással folytatja a zenélést az Alma Együttes. A 22 éve sikeres gyerekzenekarba a frontember, alapító Buda Gábor mellé három régi-új zenész érkezik: Berkesi Alex (basszusgitár), Ránki András (billentyűs...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: