Védd az otthonod - vásárolj nagy tételben!

2017. október 17.

Nehéz meghatározni, hogy mit érdemes nagyobb kiszerelésben, ezzel olcsóbban és környezetbarát módon megvásárolni, és mi az, amit ilyen módon csak a kukába dobunk végül. Segítünk, hogy mi az az öt dolog, amivel semmiképp nem jársz rosszul.

Védd az otthonod - vásárolj nagy tételben!

Ha szeretnéd magad eldönteni, mit érdemes nagyobb kiszerelésben venned, és mi az, amit inkább kicsiben vásárolj, kövesd ezt a három szabályt:
1.Ha nem romlik meg, vedd meg.
2.Ha nem használsz belőle többet a nagy kiszerelés miatt, vedd meg.
3.Ha megvan, hová fér el a lakásodban, vedd meg - A Fyouture összeállítása.

WC-papír

Ez az a termék, amivel soha nem lőhetsz mellé, ha nagy kiszerelésben vásárolod meg. Nem romlik, és mindig jó, ha kéznél van, abszolút értelmetlen kisebb adagokban venni – arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem tesz jót a környezetnek, mert sokkal több műanyagcsomagolásra van úgy szükség.

Fogkrém

A fogkrém is egy olyan termék, amit folyamatosan használunk, és inkább jó, ha van, mintha nincs. Ráadásul meg sem romlik, így sokáig eltartható.

Rizs és babfélék

Száraz, nyers állapotban nagyon sokáig elállnak, és általában mindig szükség van rájuk a konyhában valamiért.

Zokni és alsónemű

Soha senkit nem zavart még, ha eggyel több zoknija volt a kelleténél, főleg azért, mert ilyenkor kevesebbszer kell mosni, mert mindig akad belőle tiszta. Ugyanez a helyzet az alsóneművel is – soha nem lehet belőle elég.

Menstruációs termékek

A tampon és a betét nem megy ki a divatból, és minden hónapban legalább szüksége van rájuk az ember lányának. Azon túl, hogy megnyugtató, hogy mindig van otthon, tényleg  praktikus a nagyobb kiszerelésű, olcsóbb változatot megvenni.

Cimkék: környezettudatosság, környezetvédelem
Kössük össze a kellemeset a hasznossal és védjük a környezetet

Kössük össze a kellemeset a hasznossal és védjük a környezetet

Reneszánszukat élik a csináld magad projektek, de egyre nehezebb olyan ötleteket találni, melyek nem igénylik, hogy alapanyagok tömkelegét vásároljuk meg a barkácsolás előtt…...
5 tipp hogyan lehet pénztárcabarát a környezetbarát

5 tipp hogyan lehet pénztárcabarát a környezetbarát

A tegnap 28. alkalommal megrendezett Föld Napja mára a legnagyobb környezetvédelmi eseménnyé nőtte ki magát hazánkban. Mit tehetünk a mindennapjainkban, kis odafigyeléssel is a minket...
Szombat este: Kapcsolódj a Földhöz!

Szombat este: Kapcsolódj a Földhöz!

A tavasz beköszöntével újra elérkezik a Föld Órája is – szombat este vedd ki a részed te is a figyelemfelhívásból!
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: