Védd az otthonod - vásárolj nagy tételben!

2017. október 17.

Nehéz meghatározni, hogy mit érdemes nagyobb kiszerelésben, ezzel olcsóbban és környezetbarát módon megvásárolni, és mi az, amit ilyen módon csak a kukába dobunk végül. Segítünk, hogy mi az az öt dolog, amivel semmiképp nem jársz rosszul.

Védd az otthonod - vásárolj nagy tételben!

Ha szeretnéd magad eldönteni, mit érdemes nagyobb kiszerelésben venned, és mi az, amit inkább kicsiben vásárolj, kövesd ezt a három szabályt:
1.Ha nem romlik meg, vedd meg.
2.Ha nem használsz belőle többet a nagy kiszerelés miatt, vedd meg.
3.Ha megvan, hová fér el a lakásodban, vedd meg - A Fyouture összeállítása.

WC-papír

Ez az a termék, amivel soha nem lőhetsz mellé, ha nagy kiszerelésben vásárolod meg. Nem romlik, és mindig jó, ha kéznél van, abszolút értelmetlen kisebb adagokban venni – arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem tesz jót a környezetnek, mert sokkal több műanyagcsomagolásra van úgy szükség.

Fogkrém

A fogkrém is egy olyan termék, amit folyamatosan használunk, és inkább jó, ha van, mintha nincs. Ráadásul meg sem romlik, így sokáig eltartható.

Rizs és babfélék

Száraz, nyers állapotban nagyon sokáig elállnak, és általában mindig szükség van rájuk a konyhában valamiért.

Zokni és alsónemű

Soha senkit nem zavart még, ha eggyel több zoknija volt a kelleténél, főleg azért, mert ilyenkor kevesebbszer kell mosni, mert mindig akad belőle tiszta. Ugyanez a helyzet az alsóneművel is – soha nem lehet belőle elég.

Menstruációs termékek

A tampon és a betét nem megy ki a divatból, és minden hónapban legalább szüksége van rájuk az ember lányának. Azon túl, hogy megnyugtató, hogy mindig van otthon, tényleg  praktikus a nagyobb kiszerelésű, olcsóbb változatot megvenni.

Cimkék: környezettudatosság, környezetvédelem
Öt mesébe illő látványosság Izlandról

Öt mesébe illő látványosság Izlandról

Vastag jégtakaróval borított fjordok, kristálytiszta források és felhőfátyol mögé rejtett vulkánok – Izland természeti csodái eredeti formájukban, az emberi kéz által érintetlenül várják a szigetországba látogatókat. De vajon hogy sikerült megőrizni...
5 módszer, hogy kevesebb húst egyél!

5 módszer, hogy kevesebb húst egyél!

A vegetarianizmus nem feltétlenül a legjobb módszer a környezettudatosság útján, de a mértéktelen húsfogyasztás is nagyon káros a bolygóra nézve. Itt is az arany középút a megoldás, ami kevesebb húsfogyasztást jelent – ehhez adunk most tippeket!
Kezd zölden az őszt!

Kezd zölden az őszt!

Megállíthatatlanul közeledik az ősz, lassan eltűnik a jó idő, és beköszönt a szeles és esős évszak. Most pedig abban segítünk, hogyan kezdheted minél zöldebben a legszínesebb évszakot.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: